12.8 C
Amsterdam
HomeLifestyleWerk aan je persoonlijke groei

Werk aan je persoonlijke groei

"Werk aan je persoonlijke groei" is een belangrijk onderwerp in het leven van iedereen. We moeten allemaal hard werken om onszelf te verbeteren en beter te maken dan we waren. Wanneer we niet werken aan onze persoonlijke groei, raken we achterop in de race naar succes. Gelukkig zijn er veel verschillende manieren waarop je hard kunt werken aan je persoonlijke groei. In dit artikel gaan we kijken naar een paar van die manieren en hoe JBBX je daarmee kan helpen.

Allereerst is het belangrijk dat je een doel stelt voor jezelf. Je moet weten waar je naartoe wilt en wat je wilt bereiken. Als je geen duidelijk doel hebt, is het moeilijk om hard te werken en vooruitgang te boeken. Zodra je een doel hebt vastgesteld, kun je er hard aan gaan werken om dat doel te bereiken. Je kunt jezelf blijven uitdagen door hoge eisen te stellen.

Waar begin je?

Je hebt stap 1 gezet, je wilt aan jezelf gaan werken en op deze manier persoonlijk en professioneel te groeien. Maar waar begin je? Eigenlijk is deze vraag heel simpel. De jbbx opleidingen biedt alles aan wat je op dit gebied nodig zal hebben zoals systemisch werken. JBBX biedt verschillende opleidingen aan, waaronder een gratis introductiecursus via zoom om te kijken of JBBX wel wat voor je is. Een 3-daagse training en een cursus over leiderschap en communicatie. Tijdens deze opleidingen krijg je inzicht in jouw persoonlijke groei en leer je hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse werk. Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden die je direct kunt toepassen op het werk en in je persoonlijke leven. De opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen die wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Waar staat JBBX voor?

Het team van jbbx bestaat uit 18 personeelsleden en zijn bijzonder gedreven en ervaren. Zij kunnen je helpen op alle vlakken die nodig zijn om je te ontwikkelen – in persoonlijke én professionele zin. Klanten waarderen het onwijs dat ze altijd persoonlijk worden benaderd en dat JBBX hen een klein groepje aanbiedt, met mensen die overal toe in staat zijn. JBBX leert je niet om skills te hebben, maar vinden het belangrijker aan je mindset werken – met als resultaat veel meer impact. JBBX heeft al meerdere grote belangrijke bedrijven geholpen. Rabobank, de NS, KPN zijn maar een paar van de vele mega bedrijven die gebruik hebben gemaakt van de professionele hulp van JBBX. Maar JBBX is voor niemand te groot, of je nu graag ziet dat JBBX jouw personeel laat groeien op professioneel gebied of dat je gewoon zelf op zoek bent naar een nieuwe stap.

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS