10.2 C
Amsterdam
HomeWonenGeef wat glamour aan je huis

Geef wat glamour aan je huis

Ieder mens is anders, en ook ieder huis is anders. Want ons interieur reflecteert een beetje onze persoonlijkheid. Al onze voorkeuren zien we erin terug: van kleuren tot structuren. Misschien ben je net in een nieuw huis gaan wonen en weet je nog niet zo goed wat je met al die leegte en kaalheid aan moet. In dat geval kan ik je misschien helpen, in deze blog vertel ik je over wat decoratietips voor een huis. Lees je mee?

Een eigen stijl

Zoals ik al zei heeft iedereen een eigen stijl, misschien een beetje heel goed dat hij van jou is? Of moet je het nog uitzoeken. Dit kun je doen door op internet en in tijdschriften te bladeren naar dingen die jou aanspreken wat vind je mooi en waar vind je items die op jouw stijl aansluiten? Door jou stijl te identificeren creëer je uiteindelijk een interieur dat bij jou past en waarvan de losse items goed bij elkaar passen.

Lijstjes aan de muur

Een hippe trend tegenwoordig is de collagemuur. In principe kies je een lege muur die je vervolgens volhangt met allerlei fotolijstjes in verschillende vormen en maten, in die fotolijstjes kun je foto's van jou en je vrienden stoppen of misschien kunstwerkjes, of je laat ze leeg. Op die manier creëer je een speels effect op de muur.

Kleedjes op de vloer

En vergeet ook de vloeren niet. Soms kunnen de vloeren wel wat zachtheid gebruiken, zeker als je tegels in huis hebt. Dan kan je gaan voor een mooi vloerkleed van Kelim. Sommigen van hun kleden hebben een prachtig vintage look, denk bijvoorbeeld aan een Ziegler tapijt. Dat zorgt er niet alleen voor dat je voeten niet meer koud zijn, het ziet er ook nog eens prachtig uit in huis.

Groene vrienden in huis

In een huis moet leven zijn, ook als jij even de deur uit bent. Daarom halen we planten in huis. Veel huisplanten hebben ook nog eens goede kwaliteiten die jouw leefomgeving kunnen bevorderen. Denk aan een lucht reinigende werking. Tijd om eens wat van die groene vrienden in huis te halen.

Extraatjes of juist niet

Dit waren een paar simpele tips die kunnen helpen bij de start van jouw inrichting. Verder kun je zelf natuurlijk nog van alles toevoegen denk aan souvenirtjes van vakantie of andere snuisterijen die jij vindt passen in huis. Stukje bij beetje creëer je zo je eigen paleisje.

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS