13.4 C
Amsterdam
HomeZakelijkVacature verzekeringen

Vacature verzekeringen

Werken in de verzekeringswereld; dan ben je verzekerd van een droombaan! Tenminste, daar zijn wij vanuit U-nited Detachering van overtuigd. Ons team zet dagelijks alles op alles om het leukste detacheringsbureau van Nederland te zijn. Dat doen we met volle overgave door de verzekeringsprofessional centraal te stellen. Benieuwd wat wij daar precies mee bedoelen? Lees snel verder!

Welke richting kies jij?
In de wereld van verzekeringen kan je alle kanten op. Zeker als je gedetacheerd wordt vanuit U-nited Detachering. Bij ons krijg je de kans om in korte tijd bij verschillende opdrachtgevers in de keuken te kijken. Op die manier ervaar je laagdrempelig wat wel en wat minder bij je past. Zowel qua werkzaamheden de als sfeer op de werkvloer.

Voorbeelden van functieprofielen waar je bij ons terecht kan:

  • Acceptant Agrarische Verzekeringen;
  • Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk;
  • Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen;
  • Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen;
  • Junior Acceptant Zakelijk.

Onze opdrachtgevers zitten verspreid door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Nationale Nederlanden, Univé, Achmea en Rabobank. Benieuwd naar ons complete aanbod aan vacature verzekeringen? Bekijk onze functieprofielen!

Recensie uitgelicht

“Toevallig ben ik in de detachering terecht gekomen. U-nited Detachering legde twee jaar geleden contact met mij. Direct was er sprake van een wederzijdse klik en vertrouwen in elkaar. Er was ruimte voor persoonlijke wensen, er is betrokkenheid en persoonlijke aandacht. De kracht van samen (U and I together) is merkbaar aanwezig.” – Rianne Nederveen


Wat maakt carrière maken bij ons uniek?
Kleur geven aan de assurantiebranche; dat is het doel van ons team. Dat doen we door mensen aan ons te binden die passen binnen de filosofie van U-nited Detachering. Wij maken keuzes op basis van gevoel en gaan een samenwerking aan op basis van wederzijds vertrouwen. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden en alle voordelen die U-nited te bieden heeft? Wij vertellen je graag meer over onze bedrijfscultuur en onze extra’s zoals het Performance Programma en de U-nited Awards. Ervaar de kracht van samen en breng een bezoek aan onze website.

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS