10.2 C
Amsterdam
HomeZakelijkEen borrelpakket geven is altijd een goed idee!

Een borrelpakket geven is altijd een goed idee!

Het mag weer! We mogen weer lekker aan het werk op kantoor en gezellig met collega's praten, koffiedrinken en samenwerken. Ook de vrijmibo is, in veel bedrijven, weer ingevoerd. Maar wat nu als jouw bedrijf er voor heeft gekozen om de medewerkers toch vooral thuis te laten werken? Of om de mensen te laten kiezen of ze op kantoor of thuis aan het werk willen? Dan loop je een boel gezelligheid mis. Of… je bestelt eens in de zoveel tijd een borrelpakket voor alle medewerkers. Jullie kunnen dan alsnog een online vrijmibo houden en even bijkletsen over allerlei zaken. Zo'n borrelpakket is gewoon online te bestellen. Je kunt het geven aan iedere medewerker of zelfs thuis laten bezorgen als een borrelpakket brievenbus. Als dat niet gezellig wordt?

Met een borrelpakket begint het feestje al goed

In heel veel bedrijven is het een echte traditie. Op vrijdag een (half) uurtje eerder stoppen en dan samen, met z'n allen, in de kantine gaan zitten om de week af te sluiten. Dit kan natuurlijk lekker met een biertje of een wijntje, maar alcohol is, dat spreekt voor zich, niet verplicht. Zeker wanneer mensen nog met de auto naar huis moeten is het zelfs af te raden. Wanneer je iedere medewerker een borrelpakket stuurt, is het wel zo handig als je weet welke drank het best past bij de betreffende medewerker. Een sapje kan ook feestelijk zijn!

De vrijmibo in een ander jasje

Je kunt, tegenwoordig, vanaf iedere lokatie een vrijmibo vieren. Sterker nog, jullie hoeven daar niet eens voor op dezelfde lokatie te zijn. Dankzij de online mogelijkheden kunnen jullie allemaal met elkaar praten en, als je dat wilt, een spelletje doen of karaoke. Dan begint het weekend echt goed. Het zal wel even wennen zijn om tijdens de vrijmibo weer allemaal samen in de kantine te zijn. Maar ook dat voelt al snel weer vertrouwd.

Maak er een (online) happening van

Heeft je bedrijf wat te vieren? Dan kun je natuurlijk alle medewerkers naar kantoor roepen. Maar je kunt ook bij iedereen een borrelpakket en een uitnodiging laten afleveren. Je kunt dan allemaal tegelijk inloggen en samen vieren wat er te vieren valt. Je kunt er een pubquiz bij regelen, wist je dat je daar mensen voor kunt inhuren, en zo door middel van een spel de reden voor het feestje onthullen. Je zult zien dat het zelfs niet eens uitmaakt dat jullie niet fysiek bij elkaar zijn. Het wordt toch wel een feestje!

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS