14.3 C
Amsterdam
HomeFinancieelDe handigheden van shortlease

De handigheden van shortlease

Wanneer je bezig bent met het samenstellen van een wagenpark voor je bedrijf, dan wil je natuurlijk ook goede auto’s kunnen kiezen en uitproberen. Ook voor persoonlijke doeleinden kan het soms handig zijn om snel aan een auto te komen die goed rijdt. Wanneer dit het geval is, dan kan shortlease een uitkomst bieden. Maar wat is shortlease precies? En wat zijn de voordelen ervan? Daar vertellen we je graag meer over zodat je voorzien bent van de juiste informatie.

Shortlease in een notendop

We kunnen een shortlease erg gemakkelijk voor je uitleggen. Het is namelijk een leaseovereenkomst die zich strekt over een korte periode. We hebben het dan ook écht over een korte periode. Shortleases zijn namelijk in veel gevallen al mogelijk vanaf slechts één maand. Het gunstige tarief en de vrijblijvendheid van het contract maakt dat het een hele goede deal is. We vertellen je ook graag meer over de voordelen van shortlease.

De voordelen van shortlease

Er zitten dus behoorlijk wat voordelen verbonden aan een shortlease auto. Als allereerst kun je de nieuwste auto’s uitproberen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto is het dus handig om hem eerst voor een tijdje uit te proberen. Daar kun je shortlease dus voor gebruiken. Daarnaast kun je ook verschillende auto’s uitproberen, omdat een shortlease zich dus maar over een korte tijd strekt. Daarom kun je in een korte tijd veel verschillende auto’s rijden en uitproberen. Ook is een shortlease goedkoop en het bespaart je moeite. De aanbieder biedt de auto namelijk helemaal klaar voor gebruik aan je aan, zonder dat je te maken krijgt met verzekeringen of onderhoud. Het enige waar je zelf aan moet denken is het regelen van de benzine.

Shortlease als oplossing

Een shortlease is echter echt niet alleen bestemd voor gebruik binnen een bedrijf. Shortlease prive is namelijk ook mogelijk. Wanneer je eigen auto bijvoorbeeld door een ongeluk kapot is, dan kun je een shortlease auto huren om toch nog te kunnen rijden. Dat is dan ook een van de voordelen, dat je direct kunt rijden. Je hoeft dus geen weken te wachten op je nieuwe auto en dat is voordelig wanneer je veel op de weg zit. Het voordeel van een shortlease in vergelijking tot een huurauto is dat je een vele flexibeler contract hebt en bovendien ben je vaak goedkoper uit. Dat is dus niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar ook voor je dagelijks leven. Wij raden een shortlease dus zeker aan!

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS