13.4 C
Amsterdam
HomeZakelijkOpzoek naar opslagruimte voor uw onderneming?

Opzoek naar opslagruimte voor uw onderneming?

De huurprijzen stijgen tegenwoordig de pan uit. We betalen ons een ongeluk aan de huur, vooral in de grote steden en in de binnenstad. Zo worden er voor kleine oppervlakken veel geld betaald. Vooral de winkels in de binnenstad betalen veel voor een relatief klein pand. Wanneer deze ondernemingen dan vervolgens groeien en willen uitbreiden is dit vaak niet echt mogelijk. Er is geen plek voor extra voorraad of grote bestellingen. Vaak is het huren van een groter pand dan een te grote stap. Ook zijn er een tal van ondernemingen die veel voorraad of opslag hebben waar maar sporadisch toegang tot nodig is. Verder is er nog een groot nadeel aan een voorraad hebben in de binnenstad, het verkeer. Het is vaak erg druk en het is dan moeilijk om in de binnenstad te komen. Een oplossing voor deze problemen is een opslagruimte huren. 

Opslagruimtes huren bij Hubbel

Het huren van een opslagruimte bespaard vaak een hoop geld. Het is namelijk over het algemeen een stuk goedkoper dan een groter pand huren. Dit komt vooral doordat de opslagruimtes vaak in gebieden liggen waar de grondprijs een stuk goedkoper is. Naast geld besparen zorgt het vaak ook voor efficiëntere transport, doordat de opslagruimtes buiten de stad liggen. Hubbel is zo’n bedrijf die zulke opslagruimtes verhuurd en het vervolgens ook slim en groen wilt aanpakken. Zo dringen ze tot wel 80% van het transport de stad in terug en besparen ze kosten voor de klanten en binnen de keten. Werken met Hubbel betekent direct impact maken op je footprint. Een opslagruimte Den Haag kent vele voordelen. Ze maken bijvoorbeeld geen gebruik van lange termijn contracten, hierdoor blijft u flexibel in uw mogelijkheden. Zoals eerder al gezegd zijn de kosten van een opslag in de stad waarschijnlijk een stuk duurder dan opslagkosten bij Hubbel. Verder kunt u grote hoeveelheden bij ze laten leveren, dit levert uw inkoopvoordeel en transportkosten voordeel op. 

Diensten bij Hubbel 

Naast een opslagruimte verhuren bieden ze ook diensten aan. Zoals fulfilment waarbij ze helpen met orders verwerken, bestellingen uit de opslag halen en het afleveren bij de klanten. Zo kunnen ze partner worden voor al uw logistieke processen. Ze daarnaast ook assembleren, orders samenvoegen, ompakken, picken, sorteren of andere oplossingen die in je opslagruimte moeten plaatsvinden. De opslagmedewerkers van Hubbel zijn van alle markten thuis en kunnen opgeleid worden om uw fulfilment uit handen te nemen. Dit zorgt ervoor dat je opslag op een voordelige locatie is en je kunt besparen op medewerkers door ze te delen met andere ondernemers. Ook de transporttijd en kosten gaan omlaag door een opslagruimte gelegen buiten de stad. Kortom erg duurzaam en efficiënt!

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS