12.8 C
Amsterdam
HomeWonenEen beetje groen in het industriële huis

Een beetje groen in het industriële huis

Heb je een heel strak huisje? Een huis met een echte moderne industriële look? Maar ben je op zoek naar iets waarmee je je huis kan opfleuren? Een beetje kleur? En misschien zelf een beetje natuur naar binnen? Dat kan! Met een heel leuk plantje breng je kleur, dynamiek en sfeer in huis. Er zijn verschillende planten die je zou kunnen kopen om je huis op te fleuren. Ben jij benieuwd welke planten bij jou passen? En hoe kun je de planten het beste verzorgen? Lees dan verder.

Oh jee! Een gat..

Een leuke fijne plant die wat meer dynamiek in je huis brengt, is de gatenplant. De gatenplant is een plant met allemaal verschillende gaten in zich. Hierdoor breekt de plant het strakke van de woning. Met een industriële moderne look is het vaak allemaal strak en recht. Door dan juist een gatenplant in het interieur te brengen, kun je de strakke look eenvoudig doorbreken. Zo wordt er door middel van de gatenplant een mooi verschil aangebracht.

Daarnaast heeft de gatenplant ook een mooie, kleine, groene kleur waardoor deze in een ruimte heel erg goed tot zijn recht. Doordat de gatenplant ook kleiner is, valt de plant niet heel erg op, maar geeft wel een extraatje aan de woning.

Een mooie eye catcher

Wanneer je meer op zoek bent naar een grotere plant om een legere ruimte op te vullen, kun je er ook voor kiezen om een paradijsvogelplant kopen te gaan. Een paradijsvogelplant kopen is namelijk goed als je echt een opvulling zoekt in de ruimte. Waar een gatenplant meer als accessoire is, is een paradijsvogelplant kopen echt iets om als eye catcher in de ruimte te zetten. Zo kun je wanneer je een paradijsvogel kopen gaat, een hele mooie grote plant in je huis hebt staan. Deze paradijsvogel kun je in een mooie pot naast de televisie plaatsen of juist in een hoekje met een mooie stoel. Een paradijsvogel kopen, kan je enorm helpen bij de styling van je huis.

Verzorging is heel erg belangrijk

Wanneer je een plant hebt, is het belangrijk dat je deze altijd goed blijft verzorgen. Zeker wanneer je meerdere planten in huis hebt, is het belangrijk dat je kijkt naar de behoeftes van een plant. De behoeftes van een plant kunnen heel erg verschillen. Zo kan het zijn dat de ene plant wekelijks water nodig heeft, maar de andere plant juist dagelijks water nodig heeft. Wanneer je hier niet helemaal zeker van bent, kun je ook vochtigheidsmeters aanschaffen. Zo kun je goed in de gaten houden of de plant genoeg vocht heeft of deze juist meer water nodig heeft.

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS