12.8 C
Amsterdam
HomeAlgemeenWaarom moet je gaan kamperen in Nederland?

Waarom moet je gaan kamperen in Nederland?

We kunnen je veel aanraden en bevelen, maar uiteindelijk maak jij de keuze in je leven. Je kunt die keuze maken op vele gebieden en hier wellicht zelf een expert in zijn. Één ding kunnen wij echter veel beter voor je doen. Wij zijn hier experts in en weten precies wat je moet doen in vele gevallen. We kunnen je goed helpen met een hele hoop, maar je moet op ons vertrouwen als we het hebben over vakanties. We gaan je in deze blog vertellen waarom je moet gaan kamperen. Je moet natuurlijk helemaal niets, maar na het lezen van deze blog kun je eigenlijk niet anders. Je kunt wel anders, maar je wil niets anders. Lees daarom snel verder als je overtuigd wil worden, dat gebeurt namelijk hoe dan ook wel.

Prijs

Als je op vakantie gaat, dan schrik je vaak achteraf van hoeveel het allemaal heeft gekost. Dit wordt alleen maar meer want alles wordt steeds duurder. Het is niet normaal hoeveel je kwijt kunt zijn aan vliegtickets, aan de brandstof die je gebruikt om in Zuid-Frankrijk te komen en aan hotels en dergelijke. Mocht je kiezen voor een camping Nederland aan zee, dan ben je een stuk minder kwijt. Ja, de prijzen van producten zijn hier wellicht wat hoger dan in Paraguay of iets dergelijks, maar je bent geen geld aan vliegtickets of aan brandstof kwijt. Kamperen zeeland is daarmee een stuk goedkoper dan een vakantie in het buitenland. 

Natuur

Veel mensen vergeten het jammer genoeg, maar Nederland heeft heel veel moois te bieden in de vorm van de natuur. De natuur in Nederland is prachtig en dit moet je eens gezien hebben. Prachtige parken, bossen en natuurgebieden. Ook de zee en de duinen zijn de moeite waard om een kijkje bij te nemen. Je wil alleen maar meer als je dit eenmaal gezien hebt. Het is meestal op een steenworp van je eigen woonplaats, maar toch is het vaak iets dat je nog nooit hebt gezien. 

Back to basics

Je gaat ook even terug naar de kern met het kamperen in Nederland. Geen luxe van een hotelkamer, maar even met je neus op de feiten worden gedrukt; je hebt niet meer nodig dan een slaapplek en wat eten en drinken. Buiten leven is goed voor ieder mens en soms moeten we daar even aan herinnerd worden. Een kampvuurtje maken, lekker voetballen en forten bouwen; het is goed voor iedereen en al helemaal voor kinderen.

 

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS