13.4 C
Amsterdam
HomeAlgemeenLaat een fles bedrukken als origineel cadeau

Laat een fles bedrukken als origineel cadeau

Als je helemaal geen inspiratie hebt terwijl je een cadeau voor iemand moet bedenken, dan is het wellicht een idee om een fles te laten bedrukken. Een fles bedrukken kan gemakkelijk online, en je kan het etiket zo maken zodat het helemaal naar wens is. Je kunt er echt alle kanten mee op, en om te beginnen bepaal je natuurlijk zelf welke fles er bedrukt wordt. Wil je bijvoorbeeld een wijnfles cadeau doen, of liever een champagnefles? Of wil je geen alcohol cadeau doen? Kies dan voor een leuke fles olijfolie. Dat komt altijd goed van pas in de keuken. Het etiket ontwerp je natuurlijk zo dat het goed past bij de persoon aan wie je het cadeau gaat geven.

Verschillende etiketten

Gaat het om een zakelijk cadeau? Dan kun je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op het etiket laten bedrukken en een korte zakelijke tekst. Is het een cadeau voor je beste vriend of vriendin? Dan is het hartstikke leuk om een persoonlijke foto van jullie beiden op het etiket te laten drukken. Zo is het cadeau gelijk persoonlijk en ook origineel. Dit kun je namelijk nergens in de winkel kopen. Uiteraard kun je ook kiezen tussen verschillende kleuren etiketten, dus je kunt er echt alle kanten mee op. Ga bijvoorbeeld voor een opvallend rood etiket, of toch voor een wat rustiger grijs etiket. Wil je het simpel houden? Kies dan voor een wit of zwart etiket. Dit is overigens ook beter als het om een zakelijk cadeau gaat, zodat het er professioneel uitziet. Kies je toch voor een heerlijke fles champagne met een eigen ontworpen etiket?

Champagne met eigen etiket

Wil je een fles champagne met eigen etiket cadeau doen? Laat je fantasie dan helemaal losgaan en ontwerp een bijpassend etiket bij de champagnefles. Wellicht wil je je medewerkers bedanken aan het einde van het jaar met een bedrukte champagnefles. Ook dit is mogelijk, want vaak kun je bestellingen doen vanaf 50 stuks champagneflessen, tot 500. Wil je er meer bestellen? Neem dan even contact op met het desbetreffende bedrijf en vraag naar de mogelijkheden. Vaak is het uiteraard ook mogelijk om een losse champagnefles te bestellen, of alleen het etiket zodat je die zelf kunt plakken op een bepaalde fles. Nooit meer lang nadenken wat je cadeau moet doen, ga voor een van de bedrukte flessen zodat je altijd een persoonlijk en origineel cadeau hebt!

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS