14.3 C
Amsterdam
HomeAlgemeenJe auto verkopen zonder gedoe? Dat kan online

Je auto verkopen zonder gedoe? Dat kan online

Soms kom je tot de conclusie dat het allemaal best een beetje minder kan. Dat je heus niet allebei een auto nodig hebt of dat je het geld dat de verkoop van een auto kan opleveren goed kan gebruiken voor andere zaken. Je auto verkopen lijkt wat heftig. Maar wat nu als je je auto toch al bijna niet meer gebruikt omdat je tegenwoordig volledig vanuit huis werkt? Dan is de auto verkopen best een heel goed idee. Je auto verkopen levert meer op dan alleen het geld dat de auto waard is. Je hoeft ook geen geld meer uit te geven aan verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud. Misschien kun je zelfs je parkeervergunning of parkeerplek wel verkopen! 

Je auto verkopen regel je gemakkelijk online

Je hoeft alleen maar even op de link hierboven te klikken om op de juiste website terecht te komen. Op deze website hoef je maar een paar gegevens in te vullen en voor je het weet heb je een goed bod in je mail. Accepteer je dat bod? Dan kun je verder gaan met je auto verkopen. Je maakt dan, ook weer via de website, een afspraak over wanneer de auto bij jou wordt opgehaald. Ja. Je leest het goed. Jij hoeft niet met je auto te leuren. Alles wordt geregeld. Bij het ophalen van de auto krijg je direct je geld en het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kun je je verzekering opzeggen. Dat scheelt veel geld!

Maar wat nu als je een motor hebt?

En wat nu als je deze motor wilt verkopen? Dan kun je ook op die website terecht. Zelf motor verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. Het proces werkt hetzelfde als bij je auto verkopen. Ook hier hoef je je nergens zorgen over te maken. Je kunt er op rekenen dat alles keurig netjes en volgens de regels wordt geregeld.

Waarom in zee gaan met een online bedrijf?

In dit geval is dat echt de beste optie. Je krijgt het beste bedrag voor je auto, je motor en zelfs voor je sloopauto. Wil je nog meer offertes aanvragen? Dat kan natuurlijk. Het bod dat je bij OSW ontvangt is vrijblijvend. Hou er wel rekening mee dat het bod niet onbeperkt geldig blijft. Wil je je auto verkopen via sociale media? Dan zul je merken dat dat nog lang niet meevalt. Daarbij weet je ook nog eens niet met wie je dan te maken krijgt. Kies dan liever voor een betrouwbaar bedrijf!

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS