22.9 C
Amsterdam
HomeLifestyleWaarom printer inkt op het internet bestellen?

Waarom printer inkt op het internet bestellen?

Veel mensen halen printer inkt in de winkel, maar tegenwoordig is dat helemaal niet meer handig. Je kunt van alles bestellen op het internet en hier zitten veel voordelen aan verbonden. Via het internet heb je namelijk een ruimer aanbod in printer cartridges en toners. Daarnaast zijn er veel meer aanbieders waar je uit kunt kiezen en zijn er vaak veel aanbiedingen. Een ander groot voordeel is dat je meer informatie kunt vinden over de cartridges, zo kun je zien waarvoor je ze het best kunt gebruiken. Toch hebben sommige mensen moeite met het bestellen van cartridges en toners. Er zijn namelijk een hoop dingen waar je op moet letten als je cartridges koopt op het internet. Waar moet je op letten? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

Toner of cartridge?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen, is of je een toner of een cartridge nodig hebt. De toner is bedoeld voor de laserprinter en de cartridge is bedoeld voor de inkjet printer. Je kunt niet een toner gebruiken voor de inkjet printer en dit is dus van groot belang dat je erachter komt. De meeste kantoren gebruiken een laserprinter omdat deze veel sneller print dan een inkjet printer. De inkjet printer is juist bedoeld om documenten te printen van een hoge kwaliteit met kleur. Een goede cartridge is brother tn 245 en deze kun je eenvoudig via het internet bestellen. Daarnaast zijn canon cartridges ook ideaal voor een inkjet printer en deze hebben een hoge kwaliteit.

Formaat

Het formaat van de cartridge is van groot belang en is afhankelijk van hoeveel je een printer gebruikt. Op kantoor worden printers regelmatig gebruikt en is het verstandig om een XL formaat cartridge te kopen. Deze gaan heel lang mee en zijn dus een stuk beter dan het standaard formaat. Gebruik je een printer helemaal niet veel? Dan kun je beter kiezen voor een standaard cartridge en bespaar je op deze manier veel geld.

Kleuren

Cartridges en toners verschillen vaak ook in kleur en hier moet je rekening mee houden. Veel mensen kiezen voor alleen zwart en wit, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt namelijk alle kleuren van de regenboog op je papier afdrukken. Je hebt hier ook speciale cartridges voor die alle kleuren hebben. Kijk goed naar de informatie over de cartridges, zodat je precies weet welke kleur erin zit.

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS