29.5 C
Amsterdam
HomeZakelijkPaaseieren bestellen doe je nu!

Paaseieren bestellen doe je nu!

Nog even en je winterjas kan alweer verruild worden voor een tussenjas, al kan het de komende maanden nog best heel koud worden, we gaan toch echt alweer richting de lente. En dus gaan we weer richting Pasen! Pasen is natuurlijk een christelijke feestdag, maar je hoeft er niet perse die betekenis aan te hangen. Je kunt er ook voor kiezen om Pasen te zien als het begin van de lente, wanneer de kuikens weer uit de eitjes kruipen en de narcissen weer gaan bloeien. Alle reden voor een feestje, toch? En dus kun je paasgeschenken personeel geven aan al je medewerkers. Paaseieren bestellen regel je gewoon online, al in een paar muisklikken is dat geregeld!

Paaseieren bestellen is altijd een goed idee

Waarom paaseieren bestellen altijd een goed idee is? Omdat paaseieren gemaakt zijn van chocolade. En wie wordt er nu niet blij van chocolade? Je kunt je medewerkers verrassen door een grote pot met paaseieren op kantoor te zetten, maar je kunt ook paaseieren bestellen als brievenbuspakketje en deze bij je medewerkers laten bezorgen. We weten immers nog niet hoe de werkvloer er zo tegen de Pasen uit ziet… Zijn we dan nog allemaal thuis aan het werk of zijn we weer massaal op kantoor aanwezig?

Bestel nu en bepaal zelf de leverdatum

Het kan zomaar zijn dat je zelf, in je bedrijf, niet de mogelijkheid hebt om paaschocolade op de juiste temperatuur te bewaren. Je wilt niet dat het te warm wordt en dus gaat smelten, maar je wilt het ook niet bevriezen in een van de vriescellen. En om nu een vriescel leeg te maken voor een lading chocolade, dat is ook geen goed idee. En dus kun je nu paaseieren bestellen en deze laten leveren op een datum die jou het best schikt. Wil je de chocolade per post versturen? Hou dan rekening met een of twee extra dagen voor de bezorging.

Zet je logo op de verpakking

Ga je paaseieren bestellen voor niet alleen je medewerkers maar ook voor je zakelijke relaties? Dan is het wel een goed idee om je logo op de verpakking of op het etiket te laten aanbrengen. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan en paasbonbons bestellen en daar het logo van je bedrijf op laten drukken. Ja, je leest het goed, óp de chocolade zelf! Door je logo te gebruiken zorg je voor extra naamsbekendheid en dat is altijd een verstandige zet.

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS