9.1 C
Amsterdam
HomeWonenMooie vloeren voor in huis

Mooie vloeren voor in huis

Vloeren bepalen voor een groot deel de sfeer thuis. Ze zijn erg belangrijk voor het interieur. Ze kunnen de kamer maken of kraken. In nieuwbouwhuizen kan er vaak zelf worden gekozen voor welke vloer in het huis komt. Zo kunnen de nieuwe bewoners hun gekozen vloer in hun nieuwe huis krijgen. Zo wordt het nieuwe huis al gelijk meer naar hun smaak. In andere huizen zit de vloer er vaak al in. Het kost vaak veel geld om de oude vloer eruit te halen en vervolgens de nieuwe vloer erin te leggen. Maar als u uw huidige huis of nieuw gekochte huis echt een make-over wilt geven, een nieuwe boost. Dan kan een nieuwe vloer het antwoord zijn. Er zijn veel verschillende vloeren die gelegd kunnen worden. PVC, tapijt, marmoleum, laminaat, parket, vinyl en karpetten vloeren zijn een aantal van deze vloeren. Vooral houten vloeren zijn tegenwoordig erg populair. Die geven veel warmte en sfeer aan het huis. 

Parketvloer 

Een houten vloersoort die verder veel wordt verkocht is een parketvloer. De parketvloeren kunnen zowel gerookt, geschuurd, geschaafd of geborsteld worden geleverd. Zo krijgt u de kleur hout die u graag wilt hebben. De groothandel parket Floors BV kan de vloeren met een hoogwaardige kwaliteit leveren. Het eikenhout komt van een grote hoogte op een rotsbodem in Bosnië. De bomen staan hier op een beschermd terrein wat valt onder hun eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat de eiken langzamer groeien en stabielere en mooiere eiken realiseren. Het hout wordt geselecteerd op knoesten en de planken die vanuit het hout worden gesneden hebben een breedte van 18, 22 of 26 centimeter. Maar mocht u interesse hebben in een andere maat kan dit ook altijd. Daarnaast kunnen de vloeren in verschillende patronen worden gelegd, zoals een visgraatpatroon of een Hongaarse punt patroon.  

Laminaat vloer

Een andere vloersoort met houtachtige uitstraling is een laminaat vloer. Deze vloer bestaat uit meerdere lagen van geperste houtvezels. De toplaag is van kunststof waarop een motief naar keuze is gedrukt. Deze laag kan worden voorzien van een reliëf, zodat echte houtstructuren of oneffenheden van natuursteen te zien en voelen zijn. Deze toplaag zorgt er ook voor dat de laminaatvloer water- en ultraviolet-resistent is. Een laminaat groothandel Den Haag verkoopt verschillende hoogwaardige laminaatvloeren tegen een lage prijs. Ze beschikken over een grote voorraad, waardoor ze altijd een gewenste vloer voor u hebben en deze zo snel mogelijk leveren. Tevens zijn er vele motieven en kleuren beschikbaar. Net als bij parketvloeren leveren ze naast laminaat stroken ook visgraatmotief laminaat. 

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS