10.2 C
Amsterdam
HomeAlgemeenHet implanteren van haar steeds populairder

Het implanteren van haar steeds populairder

Je hoort het steeds vaker: mensen die haar implantanten nemen. Dit is niet zo gek, want haarimplantaten zijn de meest effectieve manier om je haarlijn te veranderen. Mensen die vinden dat ze een lelijke haarlijn hebben kunnen hier tegenwoordig wat aan doen. Een haartransplantatie is iets wat je op verschillende plekken kan laten uitvoeren. Mensen kiezen er vaak voor om dit in Nederland te laten doen. Dat omdat je op deze manier niet ver hoeft te reizen. Het enige minpuntje is dat er hier een behoorlijke geldprijs voor tegenover staat. De prijs kan namelijk oplopen tot dit 6 duizend euro, afhankelijk van de haartransplantatie die je krijgt. 

Haartransplantatie

Omdat een haartransplantatie in Nederland erg duur is, kiezen veel mensen ervoor om naar andere mogelijkheden te kijken. Een van de mogelijkheden die je hebt, is om eens een kijkje te nemen naar Turkije. In Turkije kun je vaak voor een derde van de prijs hier in Nederland een haartransplantatie krijgen. Doordat dit verschil in prijs zo groot is kiezen veel mensen ervoor om toch het vliegtuig te pakken om vervolgens naar Turkije te vliegen. Er zijn veel verschillende plekken waar je haar implantaten kunt krijgen. Kijk dus goed naar de mogelijkheden die je hebt. 

Haarimplantatie deal?

Wanneer je ervoor kiest om naar Turkije te gaan voor een behandeling, zul je er vrij snel achter gekomen dat je veel mogelijkheden hebt. In Turkije heb je veel klinieken voor haar implantaten. Er zijn dan ook vaak verschillende deals waar je gebruik van kunt maken. Zo zijn er alles-in-een deals waarbij je een scherpe prijs betaalt voor behandeling + vliegticket + hotel. Zo maken organisaties er eigenlijk een kleine vakantie van. En dit voor vrijwel precies het geld wat je in Nederland alleen aan de behandeling betaald, alleen dan inclusief vakantie. Dit is voor veel mensen de doorslaggevende factor om voor Turkije te kiezen. Doordat het in Nederland zo duur is zien mensen een behandeling in Nederland vaak niet zitten. 

Kwaliteit

De kwaliteit van de behandeling is in Turkije precies hetzelfde. Je zal aan het resultaat geen verschil zien tussen iemand die in Turkije of in Nederland zijn behandeling heeft gehad. Daarom is het vaak de beste keuze om de haartransplantatie in Turkije te laten doen. Mits je daar voldoende tijd voor hebt en jij Turkije een leuk vakantieland vindt natuurlijk. Er zijn veel mogelijkheden en vaak is het goed om om goed onderzoek te doen naar de kliniek waar je terecht wilt. Wanneer je dit doet, zul je de grootste kans hebben om de beste kliniek voor jou te vinden.

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS