10.2 C
Amsterdam
HomeAlgemeenHuis verhuren aan expats

Huis verhuren aan expats

Wil je je huis verhuren aan expats? Dan is het natuurlijk de bedoeling dat dit zo zorgeloos mogelijk gebeurt. Veel mensen denken dat ze dit zelf even snel kunnen regelen, maar vaak is niets minder waar. Er komt namelijk veel bij kijken en daar vergissen veel mensen zich in. Daarbij wil je natuurlijk zo snel mogelijk je huis verhuren aan expats, en als je dit laat doen door een bedrijf zorgen zij hier dan ook voor. Zij hebben namelijk altijd een duidelijk proces opgesteld, waardoor ze kunnen garanderen dat het huis al binnen een aantal dagen is verhuurd. Veel bedrijven bieden deze service kosteloos aan, en daarbij zorgen ze er ook voor dat de huur maandelijks wordt betaald, ook al staat het pand even leeg. Hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

Bedrijven die een huurder zoeken

Bedrijven die voor jou op zoek gaan naar een huurder, hebben een ruim netwerk waardoor ze snel een expat hebben gevonden. Hierom komt leegstand bijna nooit voor, en je kunt ervan uitgaan dat de huurders betrouwbaar zijn. Heb je interesse hierin? Dan worden er vaak een paar stappen gezet. Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats, zodat je kunt kijken of het bedrijf aan al je wensen voldoet. Vervolgens wordt de desbetreffende woning bekeken en wordt alles genoteerd over de woning. Daarna wordt er een huurvoorstel gedaan, en worden er duidelijke afspraken gemaakt tussen jou en het bedrijf dat de woning gaat verhuren. Dit is heel belangrijk, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Als je akkoord bent, ontvang je een huurovereenkomst waarin alle afspraken genoteerd staan. Lees deze goed door voor je deze ondertekent. En wat gebeurt er daarna?

Huis verhuren

Vervolgens gaat het bedrijf op zoek naar een huurder, zodat je het huis kan gaan verhuren aan expats. Vaak wordt de eerste maand huur en borg al door het bedrijf aan je betaalt. Je overhandigt de sleutel aan het bedrijf, en vaak zorgen ze er ook voor dat er maandelijkse controles plaatsvinden. Naast je huis verhuren aan expats, is het ook mogelijk om je woning te verhuren als je bijvoorbeeld in het buitenland bent voor een lange tijd. Je huis verhuren wil je op zo’n moment ook zo snel mogelijk gedaan krijgen, en je kan dan zo’n zelfde bedrijf hiervoor inschakelen. Hierdoor ben je ook elke maand verzekerd van de betaling van de huur, wat zeker belangrijk is als je bijvoorbeeld naar het buitenland gaat. Wil jij zo snel mogelijk je huis verhuren? Schakel dan een bedrijf in zodat dit allemaal wordt geregeld!

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS