22.9 C
Amsterdam
HomeFinancieelAutoverzekering en doorlopende reispolis: een zorgeloze combi bij Aon Verzekeringen!

Autoverzekering en doorlopende reispolis: een zorgeloze combi bij Aon Verzekeringen!

Heb je er ooit over nagedacht om je auto- en de doorlopende reisverzekering gelijktijdig af te sluiten? Het is een slimme keuze die zorgt voor meer gemak en overzicht. Bij aonverzekeringen.nl kun je je auto verzekeren en tegelijkertijd profiteren van een uitstekende doorlopende reisverzekering. In dit artikel bespreken we de voordelen en dekkingen van deze verzekeringen 

De voordelen van het afsluiten van meerdere verzekeringen

Een autoverzekering en doorlopende reisverzekering onder één dak brengen geeft voordelen,. We bespreken de belangrijkste hieronder.

Overzicht

Het gelijktijdig afsluiten van verzekeringen zorgt voor meer gemak en overzicht. Je hebt immers maar één aanspreekpunt voor al je verzekeringszaken. Dit maakt het eenvoudiger om je verzekeringen te beheren en eventuele wijzigingen door te voeren.

Wat dekt de autoverzekering bij AON?

De autoverzekering bij AON biedt uitgebreide dekkingen, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Hieronder bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Keuze uit verschillende dekkingen

Bij AON heb je de keuze uit verschillende dekkingen, zodat je altijd de autoverzekering vindt die het beste bij jouw situatie past. Denk bijvoorbeeld aan een WA-verzekering, die alleen schade dekt die je aan anderen toebrengt, of een WA+ verzekering (WA en beperkt casco) die ook schade aan je eigen auto dekt bij bepaalde gebeurtenissen zoals brand, diefstal en storm. Voor de meest uitgebreide dekking kun je kiezen voor een allrisk verzekering (WA en volledig casco), die vrijwel alle schades dekt, ook wanneer je zelf verantwoordelijk bent voor het ontstaan ervan.

De doorlopende reispolis: altijd goed verzekerd op reis

Met een doorlopende reisverzekering van AON ga je altijd goed verzekerd op reis. Deze verzekering biedt niet alleen wereldwijde dekking, maar ook diverse extra’s die je vakantie zorgeloos maken.

Wereldwijde dekking en extra’s

De doorlopende reisverzekering van AON biedt wereldwijde dekking, zodat je zonder zorgen op reis kunt gaan. Bovendien zijn er diverse extra’s inbegrepen, zoals vergoeding bij ongevallen, medische kosten en repatriëring. Zo weet je zeker dat je goed verzekerd bent tijdens al je reizen, zowel binnen als buiten Europa.

Ontdek zelf de voordelen en dekkingen van deze verzekering en ga zorgeloos op pad, zowel met de auto als op reis!

LAATSTE NIEUWS

GERELATEERD NIEUWS